Latex spuiter nodig? 

Vraag direct naar de mogelijkheden voor een latex spuiter

Neem contact met ons op. Wij reageren zo snelmogelijk!

Muren of plafond voorzien van een latex laag, maar heeft u geen ervaring of niet de benodigdheden? Schakel onze hulp in! Onze latex spuiters ontzorgen u volledig. Voordelig, snel en geheel zorgeloos. Neem direct contact met ons op!

Wat doet een latex spuiter?

Een latex spuiter is een professional die verantwoordelijk is voor het aanbrengen van een dunne laag latex op muren en plafonds met een spuitpistool. Dit wordt gedaan om een glad oppervlak te creëren of om bestaande oppervlakken te renoveren. Onze latex spuiters beschikken over de juiste kennis, ervaring, vaardigheden en materialen om de afwerking efficiënt en professioneel te realiseren.

Veel gestelde vragen

Voordelen van spackspuitwerken

De voordelen die spackspuitwerk met zich meebrengen hebben wij hieronder voor u op een rijtje gezet.

Spackspuiten is goedkoper dan traditioneel stucwerk.
– Het kan meteen in de desbetreffende kleur gespoten worden.
– Spackspuitwerk geeft u wand of plafond een structuur naar u keuze.

Wat zijn precies de kosten?

Op de meeste stukadoor of spuitwerkzaamheden in of rondom een bestaande nieuwbouwwoning zal er door de stukadoor een btw-tarief worden berekend van 21%. Uiteraard tikt dit lekker aan op de berekende vierkante meter prijs. Echter als uw woning
(ook nieuwbouw) ouder is dan 2 jaar zal dit BTW-tarief zakken naar 9%. Hierdoor bespaart u honderden euro’s op de spuitklus. Dit lage btw-tarief is geldig op zowel de materiaalkosten als de arbeidskosten van de stukadoor of spackspuiter. Deze btw-verlaging voor stucwerk verschilt van het 9% btw-tarief op de arbeidskosten bij de renovatie en oudere herstel woningen (dus geen nieuwbouw).
Wij bieden al jarenlang kwalitatief hoogstaand spackspuitwerk tegen een uiterst betaalbare m2 prijs.

Welke voorbereidingen moeten worden gedaan?

Als u de muur van uw woning wilt laten spackspuiten dan is de voorbereiding erg belangrijk. De voorbereiding bestaat namelijk uit 2 belangrijke aspecten: het afplakken van de ruimte en het voorbehandelen van de ondergrond.

Kunnen ondergronden ook gespoten worden?

De ondergrond voor het spuiten van spack moet stof en vetvrij worden gemaakt. Daarbij hoort deze ondergrond vlak te zijn, zodat er geen hobbels en kuilen kunnen ontstaan na het spuiten van spack. Als de ondergrond wel vlak is maar er zijn bijvoorbeeld losse verflagen aanwezig, dan is het belangrijk toch een voorstrijkmiddel te gaan gebruiken.
Het aanbrengen van een spacklaag is vrij dun dus een vlakke en gladde ondergrond is hiervoor wel vereist. Kleine beschadigingen en oneffenheden worden wel door de eerste meslaag weggewerkt maar grote gaten helaas niet. Als uw muur of plafond flink beschadigd is, dan zal de stucadoor deze eerst opnieuw moeten uitvlakken en egaliseren met nieuw stucwerk. Als u last heeft van nicotineaanslag, roet, vocht, of andere vlekken in uw muren en plafonds dan zal de stucadoor deze eerst moeten voorbehandelen met een primer zodat deze vlekken niet meer zichtbaar zullen worden door de het nieuwe spackspuitwerk.

Nieuwbouw of bestaande bouw?

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht en wilt u de muren graag glad houden, dan is een spuitpleister een van de goedkoopste oplossingen. Een spuitpleister kan prima worden aangebracht op behangklare muren en is per m2 een stuk voordeliger dan het traditionele stucwerk. In een nieuwbouwhuis hoeft er niet altijd dik gestuct te worden. Bij nieuwbouwwoningen is een laagje van 2mm voldoende om de muren glad en strak te krijgen. Doormiddel van spuitpleister aan te brengen met een machine gaat het stuc proces sneller en behaald de stucadoor meer vierkante meters per dag. De prijzen per m2 beginnen al vanaf 8 euro en zijn dus een stuk voordeliger. Nadat de muren glad gemaakt worden met een spuitpleister, kunt u ervoor kiezen om zelf te het verf werk te verrichten of de stucadoor te laten spuiten met latexverf. Spuiten van latex is altijd mooier en voordeliger dan verf aan te brengen met een roller.

Waarom een latex spuiter inschakelen?

Er zijn verschillende redenen waarom u een professionele latex spuiter zou kunnen inhuren voor een project. Hieronder staan een aantal voordelen van het inhuren van een professional:

  1. Kwaliteit: Een professionele latex spuiter beschikt over de juiste kennis en ervaring om een hoogwaardige afwerking te garanderen. Zij beschikken ook over de juiste tools en materialen om een efficiënte en professionele service te leveren.

  2. Tijd besparen: Een professionele latex spuiter kan snel en efficiënt grote oppervlakken behandelen, waardoor de totale looptijd van een project wordt verkort.

  3. Hygiëne: Een professionele latex spuiter is ervaren en laat geen troep achter, wat de hygiëne en de veiligheid van de omgeving waar het werk wordt uitgevoerd bevordert.

  4. Flexibiliteit: Professionele latex spuiters kunnen werken met een breed scala van ondergronden, van beton tot hout, wat betekent dat zij flexibel zijn in de toepassing van hun technieken en passen zich aan aan het soort oppervlak.

  5. Garantie en verzekering: Een professionele latex spuiter zal vaak werken met een garantie op hun werk en zijn verzekerd voor ongevallen of schade die zou kunnen ontstaan tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden.

  6. Specialisme: Professionals beschikken over de juiste kennis en vaardigheden voor het herstellen van beschadigingen of het repareren van bestaande oppervlakken en geven advies over de juiste technieken en materialen voor specifieke situaties.

latex spuiter

Latex spuiter nodig? Vraag een offerte aan!

Er zijn verschillende redenen waarom mensen een offerte zouden moeten aanvragen voor latex spuiten bij Spackspuitwerken.nl. Hieronder staan een aantal voordelen:

  1. Kostenefficiëntie: Door een offerte aan te vragen, krijgt u een duidelijk beeld van de kosten van het project en kunt u deze vergelijken met andere aanbieders. Dit maakt het mogelijk om een weloverwogen beslissing te nemen.

  2. Transparantie: Een offerte geeft inzicht in de werkwijze, het tijdschema en de materialen die gebruikt zullen worden, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.
  3. Garantie op kwaliteit: Door een offerte aan te vragen bij Spackspuitwerken.nl, weet u zeker dat u werkt met een professioneel en ervaren team dat garandeert dat de kwaliteit van het werk voldoet aan de verwachtingen.

  4. Inzicht in de kennis en vaardigheden van de spuiter: Door een offerte aan te vragen bij een spuitbedrijf, kunt u het bedrijf leren kennen en inzicht krijgen in de kennis en vaardigheden van de spuiter. Dit helpt u om een weloverwogen beslissing te nemen over wie u wilt inhuren.

Contact

Heeft u vragen over een latex spuiter of over een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch en via WhatsApp zijn wij bereikbaar op 06-48229554. Natuurlijk kunt u ook mailen naar info@spackspuitwerken.nl. Adres: Diepenhorstlaan 2, 2288 EW in Rijswijk (geen bezoekadres).

Bel ons