Ons verhaal

Garantie

U heeft natuurlijk altijd garantie op stucwerk. Maar wat houd deze garantie in? Garantie op stucwerk houd in dat er geen loszittende lagen mogen ontstaan. Lagen die loslaten of los zitten zullen ontstaan door een slechte tot geen hechting waar de stukadoor ten slotte verantwoordelijk voor is. Scheuren in stukadoorswerk hebben in sommige gevallen geen garantie. Kijkt u maar eens naar een nieuwbouwwoning die nog veel zal uitwerken. 

Scheurvorming is de grootste obstakel van een stucadoor. Als er een scheur ontstaat in een woning wil het natuurlijk niet zeggen dat de stucadoor slecht stucwerk heeft afgeleverd. Scheuren ontstaan vaak door het zetten van een woning in een bestaande bouw of nieuwbouwwoning. Het voordeel van scheuren is weer dat deze snel gerepareerd kunnen worden en na de reparatie nauwelijks nog te zien zijn. Scheuren in een nieuwbouwwoning ontstaan vaak als de bewoner in de woning is getrokken en gaat stoken.

Onze stucadoors

Stucen is niet zomaar een muur glad maken, een sierpleister aanbrengen of wanden en plafonds schilderen.
Voor vakbekwaam stucwerk is het inhuren van de juiste stucadoors een van de belangrijke aspecten bij het opnieuw laten stucen van uw huis.
Onze vakmannen kunnen u wanden en plafonds voorzien van prachtig stucwerk. Maar ook zijn ze erg meedenkend. Ze luisteren naar u als u iets speciaal wilt en kunnen dat stucwerk uitvoeren waar u om vraagt.
Onze klanten staan bij ons hoog in het vaandel. U wilt goed stucwerk dat door een ervaren man wordt geleverd, aarzel dan niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte krijgt u inzicht over de exacte kosten van een stucadoor binnen 2 minuten!!

Bel ons