Tegelklaar stucen

Vraag direct naar de mogelijkheden voor tegelklaar stucen!

Neem contact met ons op. Wij reageren zo snelmogelijk!

Tegeklaar stucen houdt in dat het stucwerk zodanig wordt gestuct, dat na afwerking er direct gestart kan worden met betegelen. Heeft u vragen over tegelklaar stucen of wil u een offerte op maat ontvangen? Neem dan contact met ons op. Dit kan per mail, telefonisch of per WhatsApp.

tegelklaar-stucen

Veel gestelde vragen

Kan ik over tegels heen stucen?

Wist u dat er stucwerk (stuc) over bestaand tegelwerk kan worden aangebracht? Maar is een badkamer stucen goedkoper dan tegelen? Als u badkamertegels op de muren of vloeren heeft en u wilt deze graag laten vervangen voor prachtig strak stucwerk, dan hoeft u deze niet altijd te verwijderen. Als het bestaande tegelwerk goed vastzit, kunnen de tegels met een speciale primer laag worden behandeld zodat het nieuwe stucwerk een goede hechting krijgt. Dit scheelt u aanzienlijk veel tijd aan sloopwerk en kunt u de badkamer binnen een korte tijd weer in gebruik nemen.

Correcte werkvolgorde

Ten eerste is het belangrijk dat alle ruimtes die beschermt moeten worden voor het stucwerk (zoals kozijnen etc.) binnen het werkgebied goed afgeplakt worden. Dit om vervuiling te voorkomen tijdens het stucen of voorstrijken. Na het afplakken dienen de muren te worden voorzien van een voorstrijk laag. Dit wordt gedaan zodat het aan te brengen cementmortellaag beter kan hechten aan de ondergrond. Vervolgens wordt de cementmortellaag aangebracht en wordt deze in een vlak en waterpas- structuur gemaakt. Ten slotte worden de ruimtes schoon en netjes achter gelaten.

Wat is tegelklaar stucen?

Tegelklaar stucen is een specifieke manier van afwerken van wanden waarop tegels worden aangebracht. Hierbij wordt een dunne laag stucwerk aangebracht die de wand egaal maakt en niveau brengt, zodat de tegels strak tegen de wand kunnen worden gelegd. Dit zorgt voor een strakke afwerking en een vlakke wand die vrijwel geen oneffenheden vertoont.

Tegelklaar stucen is vaak nodig wanneer men grote wandtegels of plavuizen wil leggen, in dat geval is het belangrijk om een strakke en egale ondergrond te hebben. Dit komt ook van pas bij het aanbrengen van een vochtbarrière, bijvoorbeeld in een badkamer of keuken. Het is echter verstandig om een professionele stukadoor voor dit soort werkzaamheden in te huren, die precies weet hoe dit werk uitgevoerd moet worden en de juiste materialen gebruikt.

Hulp nodig bij tegelklaar stucen? Schakel een van onze stukadoors in!

Zij zorgen ervoor dat uw muur of vloer perfect vlak is, zodat uw tegels correct worden aangebracht en lang meegaan.

Bij ons bedrijf gebruiken we de beste materialen om een kwalitatief goed resultaat te garanderen. Onze ervaren stukadoors hebben jarenlange ervaring in tegelklaar pleisterwerk en kunnen u helpen met elk project, groot of klein. Bel ons vandaag nog om te bespreken hoe wij u kunnen helpen met tegelklaar pleisterwerk! We kijken ernaar uit om met u te sparren hierover. 

Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op en wij beantwoorden ze graag. Onze deskundige medewerkers zijn er om u van dienst zijn!

Contact

Heeft u vragen over tegelklaar stucen of over een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch en via WhatsApp zijn wij bereikbaar op 06-48229554. Natuurlijk kunt u ook mailen naar info@spackspuitwerken.nl. Adres: Diepenhorstlaan 2, 2288 EW in Rijswijk (geen bezoekadres).

Bel ons