Sausklaar stucen

Vraag direct naar de mogelijkheden voor sausklaar stucen

Neem contact met ons op. Wij reageren zo snelmogelijk!

Heeft u hulp nodig met sausklaar stucen? Bespaar uzelf moeite en geld, schakel de hulp in Spackspuitwerken. Binnen 30 minuten ontvangt u al een offerte op maat voor sausklaar stucen. Ook zijn wij erg flexibel, wilt u liever contact met ons opnemen via WhatsApp? Dan is dat ook mogelijk.

sausklaar stucen

Veel gestelde vragen

Kan ik over tegels heen stucen?

Wist u dat er stucwerk (stuc) over bestaand tegelwerk kan worden aangebracht? Maar is een badkamer stucen goedkoper dan tegelen? Als u badkamertegels op de muren of vloeren heeft en u wilt deze graag laten vervangen voor prachtig strak stucwerk, dan hoeft u deze niet altijd te verwijderen. Als het bestaande tegelwerk goed vastzit, kunnen de tegels met een speciale primer laag worden behandeld zodat het nieuwe stucwerk een goede hechting krijgt. Dit scheelt u aanzienlijk veel tijd aan sloopwerk en kunt u de badkamer binnen een korte tijd weer in gebruik nemen.

Correcte werkvolgorde

Ten eerste is het belangrijk dat alle ruimtes die beschermt moeten worden voor het stucwerk (zoals kozijnen etc.) binnen het werkgebied goed afgeplakt worden. Dit om vervuiling te voorkomen tijdens het stucen of voorstrijken. Na het afplakken dienen de muren te worden voorzien van een voorstrijk laag. Dit wordt gedaan zodat het aan te brengen cementmortellaag beter kan hechten aan de ondergrond. Vervolgens wordt de cementmortellaag aangebracht en wordt deze in een vlak en waterpas- structuur gemaakt. Ten slotte worden de ruimtes schoon en netjes achter gelaten.

Wat is sausklaar stucen?

Dit is een methode van stucen waarbij een dikkere laag stucwerk op de muren en plafonds wordt aangebracht, die direct geschilderd kan worden zonder extra voorbereiding. Dit in tegenstelling tot behangklaar stucen, waarbij een dunne laag stucwerk wordt aangebracht als basis voor het behangen.

De dikte van sausklaar stucen is vaak meer dan 5 mm dik, waardoor de stuclaag steviger en resistenter is voor invloeden van buitenaf. Zoals de naam al doet vermoeden kan de stuclaag meteen worden bekleed met verf zonder tussenstap. Dit maakt het een snelle en efficiënte manier om uw wanden af te werken.

Sausklaar stucen kan worden gedaan met verschillende soorten stuc materialen, zoals kalkzandsteen, gips, cement of natuurlijke leem. Afhankelijk van de ondergrond, de ruimte, de gewenste uitstraling en de technische eisen kan de stucadoor bekijken welke soort stucwerk het meest geschikt is.

Waarom kiezen voor sausklaar stucen?

Het grootste voordeel hiervan is dat uw wanden direct afgewerkt worden geleverd, in tegenstelling tot behangklaar stucen, waarbij er nog een verdere afwerking nodig is zoals het aanbrengen van behang.

Wilt u uw wanden snel en efficiënt afwerken met een fraai resultaat? Dan is sausklaar stucen wellicht een geschikte oplossing. Advies hiervoor is aan te raden bij een professionele stucadoor, aangezien er meerdere factoren zijn waarmee rekening gehouden dient te worden zoals de ondergrond, de gewenste uitstraling en uw eisen.

Sausklaar stucen offerte aanvragen

Als u op zoek bent naar een efficiënte en snelle manier om uw wanden af te werken, dan is sausklaar stucen wellicht een geschikte oplossing voor u. Wij raden u aan om een offerte aan te vragen op onze website voor sausklaar stucen. Hiermee krijgt u een nauwkeurige prijsindicatie voor uw specifieke project en kunt u een weloverwogen beslissing nemen. Onze stukadoor kan u adviseren over de verschillende mogelijkheden, technische eisen en afwerkingen van sausklaar stucen. Neem gerust contact op voor meer informatie en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Contact

Heeft u vragen over een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch en via WhatsApp zijn wij bereikbaar op 06-48229554. Natuurlijk kunt u ook mailen naar info@spackspuitwerken.nl. Adres: Diepenhorstlaan 2, 2288 EW in Rijswijk (geen bezoekadres).

Bel ons